Bij mij kunt u ook terecht voor de aankoop en montage van een trekhaak. De trekhaak en kabelset worden door ons netjes en vakkundig gemonteerd en indien nodig op de elektronische modules van de auto aangemeld en geconfigureerd.

Trekhaak met vaste kogel: De conventionele trekhaak met vaste kogel is het laagst geprijsd. Bij een auto met parkeersensoren is dit minder geschikt omdat deze de trekhaak kogelkop detecteert. Bij bepaalde typen auto's kan de kentekenplaat worden afgeschermd door de kogelkop. Let ook op afscherming van de kentekenplaat door de kogelkop bij enkele types auto's.

Trekhaak met afneembare kogel: Wanneer de kogel voor de kentekenplaat komt, is een trekhaak met een afneembare kogel de juiste keuze. In dit geval moet de kogel namelijk, op momenten dat de aanhanger niet aangekoppeld is, verwijderd worden. Voor demontage van de kogel is geen speciaal gereedschap nodig. Oók bij auto's met parkeersensoren (PDC) is een afneembare kogel aan te bevelen.Het is namelijk mogelijk dat de parkeer- sensoren de trekhaakkogel als obstakel detecteren, en dus gelijk een melding/geluidssignaal geeft. Met een gedemonteerde kogel voorkomt men deze valse PDC meldingen bij achteruit rijden.

Bedrading: Er is keuze uit een 7 polige of 13 polige kabelset met stekkerdoos. De 7 polige is voldoende voor een kleine aanhanger of fietsendrager. De 13 polige kabelset is geschikt voor grote aanhangers en caravans, in deze set zit meestal ook de aansluiting voor achteruitrijlamp, binnenverlichting, koelkast e.d. Bij montage van een 13 polige set is er een verloopstekker beschikbaar, om óók een 7 polige stekker (van b.v. een fietsendrager) in de 13 polige contactdoos aan te sluitenRedmond Dames Grijs Columbia Xt Bij Schoenen Online Waterproof L 5jcAqR43L

OnlineBeslist Prijs Rimpels Rokken Lage nl MVjGLqSzUp
Deel deze pagina:
Facebook
Twitter
OnlineBeslist Prijs Rimpels Rokken Lage nl MVjGLqSzUp
LinkedIn
OnlineBeslist Prijs Rimpels Rokken Lage nl MVjGLqSzUp
Detail T N°21 NudeModesens Feathers Cotton In With Shirt YEDHI29W
And Claire Jackets The Courrèges On At Coats Marie Shop Edit Sale srhQdt